saloanedeinfrumusetare.ro
Coafuri par lung blond
Coafuri par lung

21 coafuri par lung blond pentru femeile la moda in acest an

Blondul? Toate femeile stiu de blond. Blondul o culoare deschisa sau inchisa care in general iti lumineaza fata. Acest articol este dedicat femeilor care sunt la moda si vor idei de coafuri par lung blond.

Pentru ca blondul este o culoare comuna, dupa cum puteti vedea pe strada, nu oricarei femei ii sta bine cu aceasta nuanta. Nu pot avea o nuanta de blond daca tu ai tenul deschis. Pentru a fi o nuanta perfecta, trebuie sa ai tenul usor inchis. O nuanta deschisa cu o nuanta inchisa, iese ceva deosebit intotdeauna. Contrastul de culoare isi spune cuvantul.

Daca vrei sa te prinda de minune acest blond, iti recomand sa alegi una din aceste coafuri de mai jos.

Top 21 coafuri par lung blond pentru femeile la moda in acest an

Dupa cum poti vedea, multe dintre aceste coafuri sunt transformari superbe de nuante. Ai incredere in tine! Si tu poti!

Buclele sunt usor de facut si de aceea foarte multe femei apeleaza la ele. Cu un ondulator bun de la Rowenta la doar 169 lei, poti face si tu minuni.

Ai peste 50 ani? Aceste coafuri superbe sunt ideale pentru tine: 20 coafuri par lung femei peste 50 ani care vor sa intinereasca.

Fie ca sunt nuante de blond inchis sau nuante de blond deschis, toate sunt superbe si nu in ultimul rand la moda.

La coafurile lungi sunt perfecte si tunsorile bob, insa nu oricare de bob, un bob lung foarte deosebit. Este interesata? Ai un articol in totalitate dedicat: Idei de tunsori bob lung pentru femeile care vor sa fie la moda.

Tie care crezi ca ti s-a potrivi? Ce nuanta? Blond inchis sau blond deschis? Lasa-ne un comentariu pentru ca vrem sa stim parerea ta.

In speranta ca ti-a fost de ajutor acest articol, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: