saloanedeinfrumusetare.ro
Coafuri par cret lung
Coafuri par lung

15 coafuri par cret lung pentru femeile care vor sa fie sexy

Pentru unele femei parul cret este o povara, insa pentru cele mai multe dintre femei, parul cret este ceva sexy. O femeie cu parul cret intotdeauna are un aer sexy, de aceea in acest articol va recomandam coafuri par cret lung pentru femeile care vor sa fie in centrul atentiei.

Cred ca ti s-a intamplat si tie sa mergi pe strada si sa vezi o femeie o cu foarte mult par cret si sa zici: wow! ce par are femeia asta.

Intr-adevar parul cret se incurca mult mai des, insa avantajul principal este ca nu necesita prea multa aranjare.

O sa vezi in imaginile de mai jos, coafuri pentru parul cret ce sunt perfecte pentru orice imprejurare sau evenimnent.

15 coafuri par cret lung pentru femeile care vor sa fie sexy

Ai cateva idei de coafuri par cret in cozi ce cu un elastic de par ai aranjat coafura.

Cateva culori diferite pentru parul cret. Oricum, orice culoare ar fi, parul cret tot sexy este.

Recomandare: Pentru un par cret sau ondulat, recomandam acest tratament profesional cu mixul de uleiuri naturale ce mentine parul sanatos pentru un timp indelungat. Repara firele de par si le confera in acelasi timp elasticitate si finete, protejandu-le si impotriva fenomenului de electrizare.

Alte idei de coafuri par cret lung ce le poti aranja atat pentru o tinuta casual, office cat si pentru un eveniment special de seara.

Sunt multe coafuri care necesita un accesoriu de par, insa depinde foarte mult de gusturile femeii. Accesorii superbe de par puteti gasi atat in magazinul offline MeliMeli cat si in magazinul online MeliMelo. Foarte multe modele si preturi competitive.

Atat parul cret cat si parul drept, este foarte frumos aranjat in coada. Daca vrei cateva idei, iti recomandam: Super idei de coafuri cozi par lung pentru femeile la moda.

Ti-a fost de folos acest articol? Am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

%d blogeri au apreciat: